افزایش ۴۰ درصدی تولید گوشت ماهی در سیرجان
- شناسه خبر: 2056
- تاریخ و زمان ارسال: 5 خرداد 1401 ساعت 10:19
- نویسنده: تیم تحریریه
مدیر جهاد کشاورزی سیرجان از افزایش ۴۰ درصدی تولید گوشت ماهی در شهرستان خبر داد.
محمودآبادی در توضیح این خبر گفت: از ابتدای ۱۴۰۰ تا کنون ۱۷۶هزار قطعه ماهی سردابی در سیرجان رها سازی شده است.
او ادامه داد: در این مدت، ۲ میلیون و پانصدهزار قطعه ماهی زینتی تکثیر و ۱۳۲ هزار کیلوگرم گوشت ماهی سردآبی و ۱۲۹ هزار کیلوگرم ماهی گرمابی صید شده است.
به گفته او طی دوماهه ابتدایی امسال، ۹۷ هزار قطعه از نوع گرمابی و سردآبی رها سازی شده است. او در اینباره افزود:به علت استقبال از خرید ماهی کپور در این شهرستان پیش بینی میشود تولیدی امسال حدود ۴۰ درصد بیشتر از سالهای گذشته باشد.
محمود آبادی در پایان گفت: در حال حاضر در شهرستان علاوه بر تولید گوشت ماهیان سردآبی و گرمابی یک واحد تولید ماهیان خاویار و ۵ واحد تولید ماهیان زینتی نیز وجود دارد.