توصیه هایی برای پیشگیری از ابتلا به وبا
- شناسه خبر: 3238
- تاریخ و زمان ارسال: 8 تیر 1401 ساعت 01:17
- نویسنده: تیم تحریریه
این روزها زمزمههای شیوع وبا در کشور شنیده میشود، اوایل هفته بود که ابتلای موارد مشکوک به این بیماری در کردستان گزارش شد و پس از آن خبر رسید که تا به این لحظه از بین موارد مشکوک پنج نفر مبتلای قطعی به این بیماری در کشور شناسایی شدهاند.
به گفته روابط عمومی علوم پزشکی سیرجان؛ وبا نوعی بیماری اسهالی خطرناک است که اسهال حجیم بدون تب و درد شکم، کم شدن ادرار و گرفتگی عضلات پشت ساق پا از جمله علائم مهم این بیماری به شمار می رود.
در صورت تشخیص صحیح بیماری و مراجعه به موقع به پزشک، مرگ و میر این بیماری به کمتر از نیم درصد میرسد.
شستن دست با آب و صابون، مصرف آب آشامیدنی سالم، سبزیجات و میوه باید با آب سالم و تمیز به طور کامل شسته و پس از ضدعفونی مصرف شوند، قبل از تهیه و توزیع غذا، قبل از خوردن غذا و شیر دادن به کودک، بعد از اجابت مزاج، بعد از شستن و تمیز کردن کودک، بعد از دست زدن به مواد غذایی خام نظیر سبزیجات، گوشت، مرغ و ماهی و بعد از مراقبت از بیمار اسهالی باید دست ها با آب و صابون به طور کامل و حدود چند دقیقه شسته شود.