معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان خبرداد:
پلمب یک شیرینی پزی در سیرجان
- شناسه خبر: 7882
- تاریخ و زمان ارسال: 26 مرداد 1402 ساعت 04:03
- نویسنده: فاطمه فتحعلی زاده

محمد موقری پور گفت: با توجه به بازدید کارشناسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و در راستای اجرای قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بهدنبال صدور اخطار رفع نواقص بهداشتی، 2 واحد صنفی به دلیل بی توجهی متصدیان به موازین بهداشتی تعطیل شد.
افزود: این واحدها شامل یک باب نانوایی فانتزی و یک باب کارگاه شیرینی پزی بوده است.
وی گفت: عدم بهسازی و شرایط ساختمانی نامناسب، استفاده از رنگ های غیرمجاز، استفاده از مواد غذایی غیربهداشتی و عدم رعایت بهداشت فردی، علت تعطیلی این واحدهای صنفی بود.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان از مردم درخواست کرد که در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی مراتب را به سامانه 190، مرکز فوریتهای سلامت محیط و کار، اطلاع دهند.