شناسایی یک مورد ابتلا به تب کریمه کنگو در سیرجان
- شناسه خبر: 3174
- تاریخ و زمان ارسال: 5 تیر 1401 ساعت 12:05
- نویسنده: تیم تحریریه

یک مورد ابتلا به تب کریمه کنگو در سیرجان شناسایی شد و تحت درمان قرار گرفت.
محمد موقری پور در این رابطه گفت: طی روزهای گذشته، فردی که اقدام به ذبح و قصابی دام کرده و پس از گزش کنه، دچار علایم شده بود به اورژانس بیمارستان دکتر غرضی سیرجان مراجعه کرده و پس از مثبت شدن نتیجه آزمایش کریمه کنگو، بستری و پس از طی دوره درمان بهبود یافته و مرخص شد.
وی با تأیید این نکته که درمان به موقع در نجات جان بیماران مشکوک به تب کریمه کنگو بسیار مهم است افزود: موارد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو در کشور در مقایسه با سال گذشته افزایش داشته به همین دلیل ذبح دام در معابر عمومی و منازل ممنوع است و فقط در مراکز بهداشتی کشتارگاهها باید ذبح دام انجام شود.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان گفت: گوشت دام ذبح شده باید حداقل برای ۲۴ ساعت در دمای 4 درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود و توصیه میکنیم، جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد، مصرف شود. توصیه اکید میشود مردم از مصرف جگر خام خودداری کنند.
شایان ذکر است در طول سال 1400 و در سیرجان، تعداد 3 نفر مشکوک به تب کریمه کنگو بودند که تست تمامی آن ها منفی شد ولی امسال و تا به امروز در سیرجان؛ یک نفر با تست مثبت تب کریمه، یک نفر با تست منفی و یک نفر نیز منتظر جواب تست، شناسایی شده اند./ روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی سیرجان