برگزاری رویداد ملی «عصر امید» در دانشگاه آزاد سیرجان
- شناسه خبر: 6655
- تاریخ و زمان ارسال: 9 خرداد 1402 ساعت 11:10
- نویسنده: فاطمه فتحعلی زاده

سومین رویداد ملی «عصر امید» با موضوع تخصصی معادن، فولاد، مس و صنایع وابسته، عصر امروز؛ ۸ خردادماه با حضور محمدمهدی طهرانچی؛ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور، معاون استاندار کرمان، مسئولان شهرستانی، سرمایهگذاران و صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی به میزبانی دانشگاه آزاد سیرجان آغاز به کار کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان گفت: بیش از ۶۰ شرکت دانشبنیان و فناور در کنار شرکتهای صنعتی و معدنی در این نمایشگاه حضور دارند،که امیدواریم در پی آن یک همافزایی و همگرایی بینظیر بین شرکتهای دانشبنیان و معدنی منطقه صورت گیرد.
بازرگان ادامه داد: علاوه بر نمایشگاه، در این رویداد نشستهای تخصصی در زمینه نیازمندیهای صنایع مس و فولاد برنامهریزی شدهاست که شرکتهای دانشبنیان بتوانند توانمندیهای خود را ارائه دهند، تا ارتباط مناسبی بین صنعت و علم برقرار شود و شعار علم برای عمل تحقق یابد .
او افزود: تا بهحال در مرکز رشد و نوآوری سیرجان حدود ۱۰۰ میلیارد تومان قرار داد به امضا رسیده که بخش بیشتر آنها نتیجهبخش بودهاست. همچنین ما تاکنون توانستهایم بیش از صد قطعه موردنیاز صنایع را با مهندسی معکوس بومیسازی کنیم و امیدوارم در این رویداد نیز قراردادهای خوبی منعقد کنیم.
فرماندار سیرجان نیز گفت: تبدیل دانشگاهها به دانشگاههای حل مسئله و دانشگاه های جوار صنعت از ضروریات شهرهای است که در آن صنعت در حال فعالیت است که علاوه بر رفع نیاز بخشهای صنعتی کشور موجب اشتغالزایی فارغالتحصیلان دانشگاهی
میشود.
یعقوبی افزود: امروز با افتخار اعلام میکنم بیش از ۲۵ درصد اعضای هیئت علمی واحد سیرجان در صنعت در قالب هوشمند سازی صنعت خط تولید و طراحی چشم اندازهای منابع انسانی و شرکتها در قالب طرح ۵ ساله و ۱۰ ساله پروژه دارند، در صورتی که
سال ۹۶ این رقم یک درصد بود. این کار ۴۰ سال در شرکتهای صنعتی بزرگ پرگهر و دانشگاههای صنعتی انجام میشد، اما سال ۱۴۰۰ واحد سیرجان این کار را بر عهده گرفته است.
در ادامه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور گفت:طرح پویش اشتغال باید در استان کرمان برگزار شود؛ در این طرح دانشجو از همان روز اول؛ ۳ روز در دانشگاه و ۳ روز در صنعت باشد تا کارگری و دانشجویی در کنار هم شکل گیرد.
طهرانچی در ادامه گفت: دانشگاه و صنعت باید با کمک یکدیگر دانشجو را تربیت کنند، تا اگر فعالیت دانشجو در صنعت مناسب بود؛ همانجا مشغول به کار شود، در حال حاضر ۶ هزار دانشجو در همین قالب با صنعت در سرای اشتغال مشغول به کار هستند.
در این نمایشگاه متخصصان داخلی از سراسر کشور دستاوردهای خود را جهت ارتباط با صنایع و سرمایهگذاران به مدت سه روز از ساعت ۱۶ الی ۲۰ در معرض نمایش میگذارند.